Topic Privileges

Trouwe klanten bieden wij graag privileges. Op deze pagina vindt u
een overzicht van de actuele acties en extra services die u
als Topic Travel klant geniet.

Skiset

Ontvang tot 55% korting op uw wintersportmateriaal bij Skiset. Meer informatie ›

Wereldwijd Wi-Fi

Ook in het buitenland voordelig online met 15% korting op uw Wi-Fi databundel. Meer informatie ›

Golfcarnet Golf O Max

Tot 50% korting op uw green fees op meer dan 400 banen Meer informatie ›

Skiset

Ontvang tot 55% korting op uw wintersportmateriaal bij Skiset.

Wilt u tijdens uw wintersportvakantie verzekerd zijn van een goed onderhouden ski- en/of snowboarduitrusting, die voldoet aan al uw wensen? Reserveer uw materiaal dan voor vertrek voordelig online bij Skiset. Als Topic Travel klant profiteert u bij Skiset van kortingen tot maar liefst 55% wanneer u online reserveert.

Meer informatie en reserveren ›

Voorwaarden

 • U reserveert uw wintersportmateriaal vooraf online via skiset.nl/partner/topictravel en gebruikt de promo-code "topictravel"
 • De promo-code wordt automatisch toegevoegd wanneer u de website link hierboven gebruikt.
 • U ontvangt 5% extra korting bovenop de voordelige internetprijzen, met een maximum van 55% korting op de winkelprijs.
 • De extra korting wordt automatisch verwerkt in de getoonde prijzen.

Mede mogelijk gemaakt door Skiset

Skiset heeft een uitgebreid netwerk van meer dan 800 ski- en snowboardwinkels in ruim 450 skigebieden. U vindt de winkels onder andere in Frankrijk en Oostenrijk.


Wereldwijd Wi-Fi

Ook in het buitenland voordelig online met 15% korting
op uw Wi-Fi databundel

Als u op vakantie bent in het buitenland wilt u natuurlijk, net als thuis, lekker kunnen internetten en e-mailen. Daarom biedt Topic Travel steeds meer vakantiehuizen aan die over internetfaciliteiten beschikken. Mocht uw vakantiehuis nog niet beschikken over deze faciliteiten of wilt u ook buiten uw vakantiehuis kunnen internetten, dan kunt u dit zelf gemakkelijk en voor een vast laag bedrag regelen via Wereldwijd Wi-Fi.

Via Wereldwijd Wi-Fi kunt u voor uw hele reis mobiel internet bestellen. Met behulp van een MiFi (een klein apparaatje dat lokaal 3G signaal omzet naar Wi-Fi) kunt u tijdens uw reis overal, met één druk op de knop, uw eigen privé Wi-Fi-netwerk creëren.

U kunt daardoor overal waar u maar wilt internetten met uw laptop, tablet en smartphone. Via de website van Wereldwijd Wi-Fi huurt u de MiFi, die u na uw reis weer gratis terug kunt sturen. U bepaalt zelf hoeveel data u koopt en mocht u meer nodig hebben, dan koopt u tijdens uw reis gewoon een extra databundel. U hoeft dus ook over de grens nooit meer offline te zijn.

Topic-klanten profiteren van 15% korting op een databundel naar keuze in één van de zeven Topic Travel vakantielanden. Bestel snel en profiteer van deze aantrekkelijke korting!

Meer informatie en bestellen ›

Voorwaarden

 • Bestel uw mobiele internet tijdig via wereldwijdwifi.nl
 • Maak gebruik van de kortingscode ‘TOPICWIFI’.
 • Ontvang 15% korting op alle beschikbare databundels voor Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal, Tsjechië, Oostenrijk of Kroatië.
 • De korting wordt direct verrekend tijdens het bestelproces.
 • Op de huur van een MiFi, het starttarief en/of eventueel door u gewenste aanvullende diensten ontvangt u geen korting.

Mede mogelijk gemaakt door Wereldwijd Wi-Fi

Wereldwijd Wi-Fi is de ideale oplossing voor iedereen die graag elke dag online wil zijn, ook tijdens de vakantie. Gebruiksvriendelijk en betaalbaar.


Golfcarnet Golf O Max

Tot 50% korting op uw green fees op meer dan 400 banen

Topic Travel biedt u Golf O Max, een golfcarnet die u normaliter aanschaft voor € 44,- en nu bij ons voor slechts € 25,-. Dit carnet biedt u de kans te profiteren van meer dan 1000 voordeelcoupons te gebruiken op golfbanen in diverse landen, waaronder België, Frankrijk, Italië, Portugal, Spanje en Nederland. Nieuw dit jaar is Duitsland met 20 deelnemende golfbanen. De circa 450 samenwerkende golfbanen staan met adresgegevens, baaninformatie en green fees in het carnet. Per baan zijn 2 tot 4 voordeelcoupons opgenomen. De coupons geven recht op door de golfbaan aangegeven kortingen, samengesteld uit de volgende opties: 2 spelers voor de prijs van 1 green fee, 50% korting op 1 green fee, 3 spelers voor de prijs van 2 green fees en 25% korting voor 1 green fee.

De voordelen worden toegepast op het volle golftarief dat op dat ogenblik van kracht is. De meerderheid van de aangesloten golfbanen heeft geen beperkingen voor het hoogseizoen en/of weekenddagen. Het recht op deze korting kan alleen worden gerealiseerd indien de houd(st)er het carnet met daarin de te gebruiken coupons overhandigt aan de receptie van de betreffende golfbaan. Ook kunt u medespelers laten profiteren van de coupons

Het carnet is niet persoonsgebonden, dus na uw vakantie kunt u ook uw vrienden ermee plezieren.

Topic-klanten profiteren van meer dan 40% korting op de nieuwe Golf O Max editie 2016! In plaats van € 44 betaalt u € 25! Een green fee in Frankrijk ligt tussen de € 40 en € 60 p.p. Dit betekent dat u de kosten van het carnet snel heeft terugverdiend.
Bestel snel en profiteer van deze aantrekkelijke korting!

Meer informatie en bestellen ›

Voorwaarden

 • Het carnet is niet persoonsgebonden (mag dus ook door familieleden en vrienden gebruikt worden tijdens hun vakantie)
 • Het carnet met korting kunt u uitsluitend bestellen via Topic Travel
 • U kunt meerdere exemplaren bestellen. Een fantastisch cadeau voor de reislustige golfer!
 • Voor gebruik van de coupons tijdens wedstrijden en voor het spelen van 9 holes op een 18 holes golfbaan is toestemming van de golfbaan nodig
 • De Golf O Max 2016 is vanaf begin januari beschikbaar

Mede mogelijk gemaakt door
Golf O Max

Golf O Max is een snelgroeiende Franse organisatie die voordelen realiseert op internationale golfbanen. De organisatie werkt samen met meer dan 400 golfpartners aan de Atlantische kust.


Waarom Topic Travel?

 • De betere huizen
 • Eerlijke beschrijvingen
 • Laagste prijs-garantie
 • Meer dan 25 jaar ervaring

Uw zekerheid

 • Lid van ANVR
 • Lid van SGR
 • Calamiteitenfonds

vragen?

Betalingen

 • VISA, Mastercard,
  American Express
 • Bancontact / Mister Cash
 • iDeal